Geronimohoorspelen nieuws / Over de site / Geronimo hoorspelen gastenboek

Geronimo hoorspelen gastenboek

Afbeelding Geronimohoorspelen gastenboek

Welkom bij het Geronimo hoorspelen gastenboek.

Augustus 2010 werd ik gedwongen m’n eerste gastenboek te sluiten vanwege de hoeveelheid spam. Het nadeel van m’n tweede gastenboek was de reclame en de spam-protectie door middel van Captcha. Vandaar dat ik de twee gastenboeken heb samengevoegd tot een nieuw gastenboek. Uw inbreng gaat terug tot de begindagen van Geronimo hoorspelen in 2005.

Onderaan de pagina is het mogelijk een reactie achter te laten.

Reacties worden zeer gewaardeerd!


440 reacties:

 1. Frank Koster

  30 jul 2011 om 20:45

  Hallo,

  Ik heb een verzoek. Ik zou graag luisteren naar :
  Commissaris Van In: Kaviaar met graten.

  Bij voorbaat dank,
  Frank Koster

 2. JB

  28 jun 2011 om 18:56

  [37D]..Al behouden de analoge beeld- en geluidsdragers mijn voorkeur,..ik kan niets anders dan toegeven zelf ook dankbaar gebruik te maken van de digitale-remastering en juich het zeker toe dat we van die ouderwetse foto- en filmrollen af zijn die wij nog moesten gebruiken tijdens onze ruimtetrips.
  Vandaag zetten we even een paar honderd hoog kwalitatieve foto-‘shots’ of onbeperkte beeld-registratie op een mini-geheugenstick direct gereed voor visualisatie, magnifiek!
  Wat het laatste betreft ben ik er van overtuigd dat in de kringen van StarWars en StarTrek opgekeken zal worden van onze ruimtevloot op Internet, negen ‘Phantoms of Space’ uit het analoge verleden, terug in het digitale heden.
  Een afsluitende lees- en luistergroet voor iedereen en een goede vakantie periode toegewenst.
  _______________
  LUNA ruimtearts b.d. ,Space journalist
  Glenn Matthews
  Greenwich ,UK

 3. JB

  27 jun 2011 om 23:39

  [37C]..Laten scholieren niet verslaafd worden aan totale-digitalisering en tijdrovende computergames. Meestal te laat ziet men in niet meer van die stoel achter het toetsenbord af te kunnen komen.(..ten voordele van providers) Beter gebruiken we de revolutionaire technieken voor positieve, opbouwende communicatie al zullen we ermee moeten leven dat een bepaalde groep kennelijk niets anders te doen heeft in hun vrije tijd dan de site’s van anderen te saboteren en hun eigen kostbare tijd verknoeien. Helaas, het zij zo. (.. )

 4. JB

  24 jun 2011 om 23:18

  [37B]..Laat u geenszins beinvloeden of verleiden tot het occulte door hedendaagse waarzeggers, moderne onheils-profeten of sektelingen langs de deuren die denken dat millieu- en natuurrampen alsmede terroristische aanslagen en andere wereldwijde vormen van grootschalige vernielzucht voorbestemd zijn om deel uit te maken van hun synistere filosofie. De ene keer is het een daVinci-code, dan weer een Maya-kalender, dan weer anderszins eindeloos gestoei als een lotto met getallen, jaartallen en aantallen.
  Graag zien zij de twee eerder genoemde asteroides inslaan op het continent van onze grote bondgenoot, om zo hun dwaze waarzeggerij uit te zien komen en hun anti-amerikaanse houding te onderstrepen.
  Spijtig voor hen is en blijft de trefkans 1 op 250.000 of zullen onderschept worden, wederom een grote uitdaging dus voor de ruimte-technologie.
  Bewondert u de ‘grote tekenen’ aan het Firmament die de aankondigingen zijn van een andere Allergrootste Gebeurtenis, een Finale in het Universum waar iedereen vol verwachting en enthousiasme naar uit kan zien. (.. )

 5. JB

  23 jun 2011 om 22:41

  [37A]..Terug in het heden staan wij nog nuchter op de aan ons toevertrouwde Aarde ,een kostbaar erfgoed.
  Laten wij dat zo zien te houden ,zoals een nuchtere Paul en Ina Vlaanderen.
  Er is niets mis mee te genieten van vormen van kunst, integendeel, om het even in welke verscheidenheid of gestalte, varierend van de reele ruimtevaart tot de virtuele sience-fiction. Het is aan een ieder persoonlijk die materie te interpreteren en te beoordelen, maar ..als ex-astronaut van de Pioneer adviseer ik toch binnen de grenzen van de relativiteit te blijven.
  Kent u niet meteen de status ‘hoog begaafd’ toe aan sience-fiction auteurs, scenaristen of tekenaars die van jongs af virtuele dingen om zich heen zien gebeuren en dat met een vaardige speelse hand kunnen beschrijven, of zelfs het complete interieur van de vliegende schotel afkomstig van Terango tot in detail kunnen tekenen, inclusief de bedienings-panelen met mysterieuze Griekse tekens die alleen hun gezagvoerder begrijpt.
  Beoordeelt u hun werk steeds met een glimlach, dat betekent een voldoende voor ze waarmee zij zich erkend weten als de ‘contactpersonen’ over de licht-afstanden. (.. )

 6. JB

  20 jun 2011 om 17:32

  [36G].. Waarde ..(x), naar aanleiding van deze fantastische ontwikkelingen doe ik andermaal een beroep op u per directe lijn-vlucht met de Constellation u naar hier te begeven om mij ter zijde te staan en samen opnieuw af te dalen in de grot om een ander stuk van het diamantachtige-mineraal op te sporen in een ondiepe syphon zodat het onderzocht kan worden in ons Centrum voor kern-fysica in Engeland.
  Er van overtuigd zijnde dat u welwillend hiermee instemt zal ik het komende etmaal uw komst op het vliegveld van Sao Miguel tot 24.00uur afwachten met een gehuurde auto, uitrustingen en proviant voorhanden.
  Met enthousiasme uw komst tegemoed ziend sluit ik deze telex af met de meeste hoogachting en groet, ..(y).
  [einde telex-bericht]

 7. JB

  20 jun 2011 om 16:57

  [36F]..Het zou een hard gelach zijn geweest wanneer ik geprobeerd had deze fabelachtige atleet bij te houden. Op het moment dat ik de omrastering van het terras over wilde kwam zijn toestel tweehonderd meter verderop met een eigenaardig ‘schuifelend’ geluid los uit de natuur, een discus-exemplaar met een diameter van 40 meter en een centrale-dikte van 5 meter. Ik zag de piloot nog eenmaal in de centrale transparante koepel in flauw violet licht mijn richting op kijken waarbij een melancholieke stemming zich opeens van mij meester maakte en ik hem een behouden vlucht toewenste.
  Onder een hoek van 30-graden liet hij het toestel razendsnel accelereren en verdween met luid ‘gekraak’ in het noord-westelijke luchtruim, een enorm lichtspoor achter zich aan trekkend van statische elektriciteit dat zich ‘knetterend’ ontlaad in de omringende lucht. (..36G volgt )

 8. JB

  20 jun 2011 om 16:23

  [36E]..Terstond met enkele snelle passen naar het balkon maakte ik aanstalten de indringer meteen na te zitten en zag vanaf daar hoe hij behendig tussen alle tafeltjes en stoeltjes door snelde tot aan de buiten-omrastering van het terras, vlak langs het aangrenzende schuin aflopende ravijn. Voordat hij in de weelderige bebossing daarvan zou verdwijnen draaide hij zich nog eenmaal om en stak gepaard met een sarcastische lach zijn gebalde rechtervuist naar me op met daarin mijn fluoriserend bewijsstuk dat hij gevonden had in een thermoskan gevuld met brak grotwater. (..36F volgt )

 9. JB

  17 jun 2011 om 12:52

  [36D]..Even na middernacht dit etmaal arriveerde ik na welzeker opzettelijk door derden veroorzaakte vertraging terug bij een duister hotel waar de elektriciteit was ‘uitgevallen’.
  Bij het min of meer op de tast naar binnen gaan van mijn appartement gelegen op de eerste verdieping aan de achterkant bemerkte ik meteen de tocht door de balkondeuren die wagenwijd openstonden van de aangrenzende kamer. Daar betrapte ik in het duister een vreemde man die de piloot van een vliegende schotel zou blijken te zijn en mijn appartement grondig had doorzocht. Ondanks de duisternis stond ik op kamerlengte ‘oog in oog’ met de bezoeker van naar ik schat aan zijn postuur in strak dun isolerend pak te zien 35 jaar. Plots draaide hij zich om en sprong als een geboren atleet van het balkon op het lager gelegen terras dat een paar uur eerder nog vol zat met hotelgasten die inmiddels na de exotische cocktails allemaal op een oor lagen. (..36E volgt )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *