Uitzending / Programma

Programma

Geronimo logo.

Vier hoorspelen van Rodney David Wingfield.

 

Lijkenpikkers (BRT)

In “Lijkenpikkers” speelt privédetective Coppens de hoofdrol. Hij is een man van midden 30 die samen met zijn baas De Raeve een bedrijfje heeft opgezet om misdaden op te lossen. Op een zekere avond krijgt hij een vreemd telefoontje van een “jonge, rijke vrouw”. Ze beweert bedreigd te te worden door haar echtgenoot en wenst bescherming.

 

Klikt u hier voor aanvullende informatie.

 

 

De proef op de som (VARA)

Kidnapping en geheime onderzoeksgegevens staan in het middelpunt van dit verhaal. Op een nacht verschijnen bij Mr. Somersham twee mannen, zogenaamd rechercheurs die dan echter niet van de politie blijken te zijn. Ze hebben Somershams zevenjarige zoon ontvoerd en verlangen als "losgeld" fotokopieën van streng geheime onderzoeksdocumenten, waartoe Somersham als veiligheidsofficier toegang heeft.

 

Klikt u hier voor aanvullende informatie.

 

 

Roof op klaarlichte dag (TROS)

De ouder wordende Miss Pickering heeft van haar huis, dat sinds lang familiebezit is, een pension gemaakt en ze heeft een advertentie geplaatst om gasten te trekken. In haar huis heerst echter een streng reglement en als beginsel geldt dat om 21.00 uur de deur dicht gaat.

 

Klikt u hier voor aanvullende informatie.

 

 

Wie een kuil graaft voor een ander (BRT)

De echtgenote van John Marlowe komt op een avond opgewonden thuis en vertelt haar man, dat een aanslag op haar leven is gepleegd door een haar onbekende man. Zij heeft de aanval afgeslagen dankzij de gelukkige omstandigheid, dat zij het pistool van haar man bij zich had.

 

Klikt u hier voor aanvullende informatie.

 

 

 

Paul Deen

Paul Deen speelt de rol van John Somersham in "De proef op de som".

 

 

Om te kunnen blijven luisteren tijdens het "surfen/neuzen op mijn site" laat ik de link openen in een nieuw venster.

 

Beluister: Lijkenpikkers.

 

Beluister: De proef op de som.

 

Beluister: Roof op klaarlichte dag.

 

Beluister: Wie een kuil graaft voor een ander.

 

 

Klik hier voor intentie van "Uitzending".

 

Op de pagina "Stem voor het volgende hoorspel" kunt u kiezen welk hoorspel uw voorkeur geniet om als volgend hoorspel te beluisteren via "Uitzending".

 

Klikt u hier voor een overzicht van de reeds uitgezonden hoorspelen.