Kommer Kleijn / Het 25-jarig jubileum van Kommer Kleijn bij de AVRO

Jubileum van Kommer Kleijn

Onderstaande afbeeldingen zijn fragmenten uit de film die in 1954 is gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Kommer Kleijn bij de AVRO. Nu ben ik op zoek, ook namens Sjaak Brunt, de kleinzoon van Kommer Kleijn, naar de namen van een aantal mensen op deze afbeeldingen. Wanneer u iemand herkent, hoor ik het graag! Vermeldt dan alstublieft om welke afbeelding het gaat en waar de persoon zich in de afbeelding bevindt. De onbekenden worden weergegeven door een "?", maar ook wanneer er geen "?" staat en u herkent iemand, hoor ik het graag! Maak gebruik van het contactformulier om te reageren.

Klik hier voor de reacties!

Klik op een foto voor een vergroting, de namen of om een foto te sluiten, klik en sleep om te verplaatsen.

Gebruik de pijltjes toetsen voor de volgende of de vorige foto.

Ter aanvulling kwam Annelies Overkamp onderstaand artikel tegen dat is verschenen n.a.v. bovenstaande receptie. Ze had dit artikel al een tijdje geleden gestuurd, maar door omstandigheden lukte het niet eerder om het te plaatsen, waarvoor mijn excuus! Dit artikel geeft echter in schrift aan, wat u al in beeld kon zien. Heel leuk!

Ik wil in elk geval Sjaak Brunt, de kleinzoon van Kommer Kleijn, danken voor het beschikbaar stellen van deze afbeeldingen en een ieder die bereid is om de missende namen toe te lichten.