Geronimohoorspelen nieuws / Over de site / Geronimo hoorspelen gastenboek

Geronimo hoorspelen gastenboek

Afbeelding Geronimohoorspelen gastenboek

Welkom bij het Geronimo hoorspelen gastenboek.

Augustus 2010 werd ik gedwongen m’n eerste gastenboek te sluiten vanwege de hoeveelheid spam. Het nadeel van m’n tweede gastenboek was de reclame en de spam-protectie door middel van Captcha. Vandaar dat ik de twee gastenboeken heb samengevoegd tot een nieuw gastenboek. Uw inbreng gaat terug tot de begindagen van Geronimo hoorspelen in 2005.

Onderaan de pagina is het mogelijk een reactie achter te laten.

Reacties worden zeer gewaardeerd!


451 reacties:

 1. Lawrence Spierings

  10 mrt 2010 om 15:12

  Dag,

  Ik ben in het bezit van het digitale bestand van De Bijenman, een hoorspel van Frans Hoppenbrouwers. Dat bestand is 14Mb groot. Op uw site is het bestand bijna het drievoudige. Is dit beter van geluidskwaliteit? Ik wilde het bestand gebruiken om er een cd van te maken dat toegevoegd wordt aan een boek van Hoppenbrouwers dat een dezer maanden verschijnt.

  Met vriendelijke groet,

  Lawrence Spierings

 2. JB

  02 mrt 2010 om 14:59

  ..op de eerste spot met titel de complete ruimtevloot gereed op de startblokken van moonport, gr

 3. JB

  08 feb 2010 om 12:14

  ..de drie afbeeldingen van sprong 2 moeten
  gezamenlijk gereed,..het vergt wat tijd.

 4. Jules ten Berge

  20 jan 2010 om 17:00

  schitterende site, maar om aan het nederlandstalige hoorspel “de dag van de Triffids”te komen verdwaal ik helemaal. Verder ben ik erg tevreden over het aanbod hoorspelen.
  Ga zo door.

  Groet van, Jules ten Berge

 5. JB

  20 jan 2010 om 12:31

  .twee van de drie kleurenspots op schermformaat van sprong 2 zijn zo goed als voltooid door Sergov(voormalig MIG&WOSTOK technicien), hopelijk beoordeeld de site-beheerder ze als bruikbaar voor de script-startpagina, luistergroet JB

  • Geronimo

   20 feb 2010 om 00:25

   Beste JB,

   Uiteraard ben ik zeer benieuwd! Helaas heb ik zelf o.a. om technische redenen problemen met script Dodenhuis. De computer waarop ik bezig was, is gecrashed. Maar wat in het vat zit…

 6. John

  22 dec 2009 om 01:37

  Een vraag aan de medebezoekers van deze website.

  Aangezien ik in het buitenland woon kan ik niet even een Nederlandse bibliotheek binnenlopen om naar een digitale versie van een opnieuw uitgebracht hoorspel te luisteren, voor ik tot aankoop overga.

  Heeft de digitale versie van bijvoorbeeld Testbemanning een toegevoegde waarde? Is er sprake van een andere beleving van het hoorspel?

  Met vriendelijke groet, John

  • Cornelis

   01 jan 2010 om 22:41

   Hello, goodbye John in het verre Hongarije.

   Testbemanning zit in een mooie box met 15 CD schijven. Het geluid is prachtig.

   Wat het voor mij extra mooi maakt is het volgende.

   De aan- en afkondigingen werden destijds van uitzending niet op de band opgenomen. Gelukkig is niet alles verloren gegaan.
   Want op de CD’s hebben ze bij de originele aan- en afkondigingen gebruik gemaakt van prive opnamen uit het archief van Gerard Leeuw. Dus alle lof voor Gerard Leeuw.
   Waar ze niet bewaard zijn gebleven heeft Leon Povel dezen in november 2008 opnieuw ingesproken met zijn prachtige stem.

   Voor mij is de box van Testbemanning het zeker waard om in het bezit te hebben.
   Maar, ja ik ben dan ook een groot liefhebber van hoorspelen.

   Groet, Cornelis.

 7. Cornelis

  14 dec 2009 om 11:54

  Hello, goodbye,

  Fijn om te horen dat er in 2010 weer een aantal hoorspelen op CD verschijnen. Trouwens “Paul Vlaanderen en het Melbourne Mysterie” heb ik in augustus 2000 in het Omroepmuseum gekocht. Dit is een vierkante CD-doos met drie CD’s. Op elke CD staan twee delen. Het nadeel van deze versie is dat elk deel er op staat als 1 track. Dus niet zoals “Het Margo Mysterie” opgedeeld in een aantal tracks. De vormgeving vind ik ook slechter. Ook ik hoop op het uitbrengen van de Matt Meldon serie op CD. En zo zijn er nog wel meer hoorspelen die ik graag op CD zag verschijnen.
  Met een groet,
  Cornelis.

 8. JB

  30 nov 2009 om 12:47

  ..Beh, U ontvangt deze wk nog de bovenprojectie van dodenhuis [dak en overdekte binnenplaats] welke als opening bovenaan het rijtje thuishoort, en DV rond de jaarwisseling als laatste en afsluiting de zuid-zijdeprojectie met bijzondere details. Met veel plezier heb ik de bescheiden bijdragen tot nu toe aan u mogen leveren, gr JB

  • Geronimo

   13 dec 2009 om 22:42

   Geachte JB,

   Mijn dank voor het werk dat u tot heden heeft geleverd voor de site, waardoor er ook meerdere hoorspelliefhebbers van kunnen genieten. Ik begreep uit uw voorlaatste reactie dat u nog meer verloren gewaand en/of mooi materiaal heeft aangaande hoorspelen. Ik heb daar inmiddels via mail ook al reactie op gehad en ook daar zijn zeker liefhebbers voor. En ik kreeg ook al een opmerking of dat “kopen van tijd” geen goede titel zou zijn voor een nieuw hoorspel.

   Nogmaals mijn dank en ook die van de bezoekers van deze site!

   • JB

    17 dec 2009 om 12:27

    ..Het afronden van uw project dodenhuis 1946 heeft prioriteit omdat het behalve een hommage aan de FBI, ook een zeer moeizame, bijna uitputtende grafische triomf voor mij betekent dankzij uw site omdat het schets- en schrijfwerk van de auteurs niet erg gedetaileerd was. De laatste zuid-projectie waar we naar gaan kijken op het moment dat het arrestatieteam arriveert laat iets langer op zich wachten. gr JB

 9. Marcel Bieman

  17 nov 2009 om 22:52

  Beste Ton,

  via het internet heb ik helaas moeten vernemen dat Pieter Lutz en Sacha Bulthuis onlangs zijn overleden.
  Sascha Bulthuis die de rol van Alka vertolkte in het hoorspel de mensheid bestaat uit mensen, geschreven door Manuel van Logum, en Pieter Lutz, bekend van meerdere hoorspelen waaronder samenzwering in 4 dimenties en sophie, een science finction hoorspel, van een ruimtereiziger onderweg in de ruimte, waarin Sasha de rol van de computer speelde die meer en meer menselijk werd.
  Bij deze mijn oprechte deelneming.

 10. Cornelis

  13 nov 2009 om 22:52

  Hello, goodbye,

  13 november. Vorige week vrijdag 6 november is Jo Vischer jr op 85-jarige leeftijd overleden. Hij werd op 30 september 1924 geboren als Jozef Antoine Vischer. Hij was de zoon van de hoorspelacteur Jo Vischer en de actrice Clara Vischer-Blaaser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *