Geronimohoorspelen nieuws / Over de site / Geronimo hoorspelen gastenboek

Geronimo hoorspelen gastenboek

Afbeelding Geronimohoorspelen gastenboek

Welkom bij het Geronimo hoorspelen gastenboek.

Augustus 2010 werd ik gedwongen m’n eerste gastenboek te sluiten vanwege de hoeveelheid spam. Het nadeel van m’n tweede gastenboek was de reclame en de spam-protectie door middel van Captcha. Vandaar dat ik de twee gastenboeken heb samengevoegd tot een nieuw gastenboek. Uw inbreng gaat terug tot de begindagen van Geronimo hoorspelen in 2005.

Onderaan de pagina is het mogelijk een reactie achter te laten.

Reacties worden zeer gewaardeerd!


453 reacties:

 1. JB

  08 okt 2019 om 21:47

  Geweldig hoe deze site zich professioneel ontwikkeld heeft en ‘in de lucht’ blijft, ..en weer gaan we proberen om achterstallige bijdragen (vooral grafisch) te voltooien en aan te bieden; o.a. vier hoorspelen op sonopresse met Donald de Marcas als Kuifje. Helaas het hoorspel ‘Het gele teken’ op Philips wil maar niet opduiken maar we blijven speuren. Met een hart.groet aan het team van Geronimo. JB

 2. JB

  24 mrt 2019 om 15:57

  [slotwoord dodenhuis 2]
  {.. Uit eerste hand vernomen wil zeggen; van Dina zelf, onze moeder. Haar volledige naam was Dingena Johanna van de Merwe, *1922 – 2007 te Rotterdam Spangen(Sparta). Zij werkte als huishoudelijke hulp al voor het uitbreken van de tweede wereldoorlog op de Tempel te Overschie bij de destijds familie van eigendom ,de familie van Beek. Een militaire groep van zo’n zeven a’ acht duitsers hadden hun intrek in de villa genomen en op de grootste helft beslag gelegd. Het bleek een gespecialiseerd UFA-team te zijn die zich daar tot 1945 permanent maar onopvallend ophielden met een operationele donkere ontwikkelkamer. Tegen wil en dank moest Dina er voor zorgen dat hun laarzen iedere ochtend gepoetst voor de kamerdeuren stonden. ‘Het was hier vijf jaar lang een huiveringwekkende politiestaat waarover je geen enkele verkeerde opmerking moest maken’.. zou ze later de oorlogsituatie van toen verwoorden.
  Direct na de oorlog deed de familie van eigendom de villa met landgoed van de hand voor het luttele bedrag van 100.000 gulden.
  Met haar kamers, gangen, en glas in lood trappenhuis bemerkt men in de Tempel zeker wel iets van een beklemmende hoorspelsfeer. Wederom met groet JB}

 3. Cornelis Drijfhout

  04 mrt 2019 om 19:50

  Hello, goodbye Ton,

  4 maart 2019.

  Gefeliciteerd.
  Waar mee?
  Juist, 14 jaren al in de lucht.
  Wij hopen op vele jaren er bij.

  Groet,
  Cornelis.

  • Geronimo

   04 mrt 2019 om 21:06

   Hallo Cornelis,

   Mijn hartelijke dank voor je felicitaties.
   De website bestaat inderdaad al weer 14 jaar.
   Ook dank voor je trouwe bezoeken.

   Groet,

   • John

    11 mrt 2019 om 16:10

    Hallo Ton,

    Ongemerkt is de vierde maart 2019 aan me voorbij gegaan.
    Terwijl Geronimo hoorspelen z’n veertiende verjaardag vierde.

    Alsnog van harte gefeliciteerd!

    Geronimo hoorspelen telt af naar z’n derde lustrum, dat is weinig websites gegeven.

    Met een groet,

    John

    • Geronimo

     11 mrt 2019 om 22:27

     Hallo John,

     Hartelijk dank voor je felicitaties.
     Het blijft een mooie hobby.

     Groet,

 4. JB

  17 feb 2019 om 22:10

  [slotwoord dodenhuis 2]
  ‘ja Sturzem’ sprak Dina weer,’dan is het hopelijk voorgoed klaar en afgelopen met al het oorlogsgeweld’.
  ‘Jawohl’ stemde Sturzem in,’und dan kan ich op zoek naar nuttige arbeid en een neue betere toekomst’.
  ‘..en wie weet’ mijmerde Dina nog wat door,’..horen we dan toch nog eens hoe het met Dodenhuis verder afliep ,daar aan de andere kant van de oceaan’.

  **************************************************
  {Het voorgaande slotwoord is authentieke nooit eerder bekend geworden oorlogs-informatie, uit eerste hand vernomen en naar waarheid opgeschreven}
  Met een groet aan het team van Geronimo, JB

 5. JB

  17 feb 2019 om 21:23

  [slotwoord dodenhuis 2]
  Vreemd genoeg hadden de inlichtingen-diensten aan engelse zijde, al of niet in twijfelachtige samenwerking of dubieus contact met het nederlandse verzet, en of het nu ging om spionage- of contra-spionage,..aan duitse zijde sprak men over het ‘Englandspiel- of Operatie Nordpol’, aan engelse zijde juist over een ‘Germany game’,..maar hoe het ook was, of het nu om geslaagde resultaten ging of juist op ongekende mislukkingen uitdraaide door wederzijdse misleidingen en geblunder vanuit beide oorlogskampen,..kennelijk dus geen enkel oog gehad voor het UFA ontwikkellab in ‘De Tempel’ te Overschie en was het als doelwit aan iedere aandacht ontsnapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *