Home / Intentie

Over deze website

Geronimo logo.

!!! DRINGEND !!!

Gebruik géén afbeeldingen van deze site volgens de methode "INFRAMING". Dat kost zoveel bandbreedte, dat ik deze site zou moeten stoppen. Wees zo fatsoenlijk en gebruik uw eigen bandbreedte. U kunt het ook gewoon vragen...

Gastenboek

Augustus 2010 werd ik gedwongen m’n eerste gastenboek te sluiten vanwege de hoeveelheid spam. Het nadeel van m’n tweede gastenboek was de reclame en de spam-protectie door middel van Captcha. Vandaar dat ik de twee gastenboeken heb samengevoegd tot een nieuw gastenboek. Uw inbreng gaat terug tot de begindagen van Geronimo hoorspelen in 2005.

Geronimo hoorspelen

Geronimo hoorspelen heb ik gemaakt om mijn grootste hobby, hoorspelen, met anderen te delen. Hierbij heb ik o.a. gebruik gemaakt van informatie die reeds op het internet stond. Mijn enige doel is om mee te helpen aan het voortbestaan van het hoorspel.

Doel van de site:

Mijn insteek was om, door mij, verzamelde informatie over hoorspelen te delen. Hiermee hoop ik vragen, e.d. die hoorspelfans zou kunnen interesseren te beantwoorden en daarmee een aanvulling te zijn op de reeds op het internet aanwezige informatie. U kunt bij mij géén hoorspelen kopen!

Verder treft u op deze site o.a. de volgende geluidsbestanden:

- stukjes uit: Sprong in het Heelal 2 en 3, De blauwe zaden en Drie dode dwergen;

- tunes van: Paul Vlaanderen, Paul Temple, De blauwe zaden, De steen der wrake,

  Operation Luna en The Red Planet (Journey into Space);

- onder uitzending een hoorspel uit mijn collectie.

Voor alle geluiden op de site klik hier.

De naam Geronimo heb ik gebruikt, omdat de gebruikte foto op mij van jongs af aan al een grote indruk heeft gemaakt. Dus geen filosofische gedachten of iets dergelijks, ook niet bij zijn echte naam (Goyathlay) of misschien toch...

Mocht ik hierbij personen of organisaties hebben gekwetst of geschaad, dan bied ik bij deze mijn excuses hiervoor aan. Ik zal dan, na officieel te zijn geïnformeerd, stappen ondernemen ter verbetering. Tevens wil ik erop wijzen dat dit initiatief puur is gebaseerd op enthousiasme.