Over deze website

Geronimo hoorspelen logo

Geronimo hoorspelen

Geronimo hoorspelen heb ik gemaakt om mijn grootste hobby, hoorspelen, met anderen te delen. In het begin maakte ik hierbij vooral gebruik van de informatie die ik kon vinden op het internet. Door de jaren heen kwam ik echter in contact met andere hoorspelliefhebbers. Een aantal van hen voorzag mij belangeloos van informatie, hoorspelen of zelfs de steun in het bijhouden en onderhouden van deze website. Ik wil hen graag bij naam noemen om ze ook openlijk te danken voor hun bijdragen.

Met dank aan, in alfabetische volgorde:
– John Beringen
– Ab Broerse
– Herman en Marc Van Cauwenberghe
– Wim Fromberg
– Dennis van den Hoek
– Reinier Hollaardt
– John van Houten
– Gerard Leeuw
– Petra
– Jack Mulder
– Frank Oosterbroek
– Léon Povel
– Winfried Povel
– Peter Schrama
– Sir B

Het is bijna ondoenlijk om hun bijdragen in het kort te omschrijven. Op verschillende pagina’s op deze site kunt u hun bijdragen aantreffen, waarbij meestal met naam genoemd. Mocht ik daarbij nog iemand zijn vergeten, dan bij voorbaat mijn excuses.

Doel van de site:

Mijn insteek was om, door mij, verzamelde informatie over hoorspelen te delen. Hiermee hoop ik vragen, e.d. die hoorspelfans zou kunnen interesseren te beantwoorden en daarmee een aanvulling te zijn op de reeds op het internet aanwezige informatie.

Mocht ik hierbij personen of organisaties hebben gekwetst of geschaad, dan bied ik bij deze mijn excuses hiervoor aan. Ik zal dan, na officieel te zijn geïnformeerd, stappen ondernemen ter verbetering. Tevens wil ik erop wijzen dat dit initiatief puur is gebaseerd op enthousiasme.

U kunt bij mij géén hoorspelen kopen!

Modereren:

Modereren is de optie van een webmaster om berichten toe te laten of te weigeren, maar ook reacties aan te passen. Met deze website wilde ik mijn rol in deze optie zo klein mogelijk houden. Helaas is gebleken dat ik soms toch moet ingrijpen. Voor meer uitleg, zie het submenu “Modereren op deze site“, onder het menupunt “Service”, of klik op de link.

Verder treft u op deze site o.a. de volgende geluidsbestanden:

  • stukjes uit: Sprong in het Heelal 2 en 3, De blauwe zaden en Drie dode dwergen;
  • tunes van: Paul Vlaanderen, Paul Temple, De blauwe zaden, De steen der wrake,
  • Operation Luna en The Red Planet (Journey into Space);
  • onder uitzending een hoorspel uit mijn collectie.

Geronimo

De naam Geronimo heb ik gebruikt, omdat de gebruikte foto op mij van jongs af aan al een grote indruk heeft gemaakt. Dus geen filosofische gedachten of iets dergelijks, ook niet bij zijn echte naam (Goyathlay) of misschien toch…

Gastenboek

Augustus 2010 werd ik gedwongen m’n eerste gastenboek te sluiten vanwege de hoeveelheid spam. Het nadeel van m’n tweede gastenboek was de reclame en de spam-protectie door middel van Captcha. Vandaar dat ik de twee gastenboeken heb samengevoegd tot een nieuw gastenboek. Uw inbreng gaat terug tot de begindagen van Geronimo hoorspelen in 2005.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *