Over de Hoorspelhelden in het kort

In dit menu heb ik informatie gezet van hoorspelacteurs, hoorspelschrijvers, hoorspelregisseurs en iedereen waarvan ik denk, dat hij of zij met hoorspelen te maken hebben of hadden. Daarbij heb ik een format gebruikt, die voor alle personen nagenoeg dezelfde is en daarna stevig aan het “surfen” geslagen opzoek naar foto’s, informatie, enz.

Veel informatie is niet compleet, omdat ik inmiddels ervaren heb dat het web niet altijd alles prijs geeft. Ik wil hierbij diegenen die deze informatie wel prijs geven, bijzonder danken, waarbij ik hoop niemand te hebben geschaad of anderszins benadeeld (zie “Over Geronimo”).

Natuurlijk hoop ik in dit menu met de “Hoorspelhelden” zo compleet mogelijk te worden, maar dat is een utopie. Ondanks dat wil ik het toch proberen. Hierbij heb ik ook al regelmatig de steun mogen krijgen van bezoekers van deze site, waarvoor dank!

De inhoud van dit menu is voortdurend “onder constructie” en mocht u dus onvolkomenheden, onwaarheden tegenkomen, houd ik mij ten zeerste aanbevolen voor aanvullingen!

Banner Hoorspelhelden in het kort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *