Jubileum Kommer Kleijn

Onderstaande afbeeldingen zijn fragmenten uit de film die in 1954 is gemaakt ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Kommer Kleijn bij de AVRO. Nu ben ik op zoek, ook namens Sjaak Brunt, de kleinzoon van Kommer Kleijn, naar de namen van een aantal mensen op deze afbeeldingen.

Wanneer u iemand herkent, hoor ik het graag! Vermeldt dan alstublieft om welke afbeelding het gaat en waar de persoon zich in de afbeelding bevindt. De onbekenden worden weergegeven door een “?”, maar ook wanneer er geen “?” staat en u herkent iemand, hoor ik het graag! Laat een reactie achter of maak gebruik van het contactformulier om te reageren.

Klik hier voor de reacties ontvangen op m’n oude website!

Ter aanvulling kwam Annelies Overkamp onderstaand artikel tegen dat is verschenen n.a.v. bovenstaande receptie. Ze had dit artikel al een tijdje geleden gestuurd, maar door omstandigheden lukte het niet eerder om het te plaatsen, waarvoor mijn excuus! Dit artikel geeft echter in schrift aan, wat u al in beeld kon zien. Heel leuk!

Krantenartikel naar aanleiding van Jubileum van Kommer Kleijn

Ik wil in elk geval Sjaak Brunt, de kleinzoon van Kommer Kleijn, danken voor het beschikbaar stellen van deze afbeeldingen en een ieder die bereid is om de missende namen toe te lichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *