Dodenhuis: Tekeningen

Geronimo hoorspelen logo

Dhr. J. de Boer heeft onderstaande plattegronden van Goodman’s verhaal volledig gerestaureerd. Hier onder ziet u het schitterende resultaat. Pas op! Bij de derde afbeelding kunnen sommige teksten misschien (delen van) het verhaal verklappen.

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Dodenhuis. Een tekening van J. de Boer.

Dodenhuis. Een tekening van J. de Boer.

Dodenhuis. Een tekening van J. de Boer.

Van Dhr. de Boer mocht ik ook onderstaande tekening ontvangen. Het geeft een beeld van Dodenhuis, waarbij Dhr Boer zelf zegt: “de front-architectuur van Dodenhuis geeft het bestaan van de geheime kelder prijs waarop de scherpzinnige kolonel Moore in het beginstadium de FBI al attendeerde als mogelijke schuilplaats voor een psychopaat die van daaruit toesloeg op de bewoners, al of niet met medewerking van een medeplichtige onder hen. Mijns inziens hebben de Goodmans zich mede laten inspireren door Phantom of the Opera.”

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Dodenhuis. Een tekening van J. de Boer.

Al met al kan ik alleen maar zeggen: Een heel bijzonder mooie tekening, waarbij het verhaal alleen maar meer beeld krijgt. Hopelijk wordt het originele hoorspel nog eens compleet gevonden. En anders hoop ik dat het toch nog eens als remake wordt uitgebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *