Het Alex-mysterie is vanaf vandaag te koop

Paul Vlaanderen en het Alex Mysterie

Vanaf vandaag is het Alex mysterie te koop. Binnenkort een recensie op deze site.

Ik zit echter al tijden met een vraag over dit hoorspel:
Het werd in 1969 uitgezonden en daarbij is de rolverdeling anders dan in voorgaande series. Jan van Ees werd vervangen door Johan Schmitz, omdat Jan van Ees in 1966 was overleden. Maar waarom de rollen van Ina en Sir Graham door anderen (Wieke Mulier en Johan Remmelts) werden gespeeld in plaats van Eva Janssen en Louis de Bree is mij een raadsel. Weet u het wellicht?

4 gedachten aan “Het Alex-mysterie is vanaf vandaag te koop”

 1. Hello, goodbye,

  Ik hoop (ik denk) dat ook bij mij dit hoorspel met kerst uit een pakje zal komen.
  En Peet, ik hoop dat het ook onder jouw kerstboom zal liggen.
  Dat word ik genieten. Niet voor eenmaal, want ik beluister zoiets regelmatig.

  Groet, C

 2. Hoi Peet,

  Ik hoop het voor je! Hij lag hier dus al in de brievenbus en ik heb er in “Overig” wat over geschreven. Hij is echt heel goed geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *