Luister naar: Het zesde continent

U kunt nu wederom naar een groot hoorspel luisteren. Dit keer heb ik gekozen voor “Het zesde continent” van Paul Van Herck met o.a. Rob Fruithof en Corry van der Linden in de hoofdrollen, en ook dit hoorspel zal voor langere tijd te luisteren zijn op deze site.

De serie bestaat uit 30 delen en is vanaf 25-08-1980 uitgezonden door de TROS.

Voor extra informatie, klik hier.

Banner Het zesde continent

Deel 1.


Deel 2.


Deel 3.


Deel 4.


Deel 5.


Deel 6.


Deel 7.


Deel 8.


Deel 9.


Deel 10.


Deel 11.


Deel 12.


Deel 13.


Deel 14.


Deel 15.


Deel 16.


Deel 17.


Deel 18.


Deel 19.


Deel 20.


Deel21.


Deel 22.


Deel 23.


Deel 24.


Deel 25.


Deel 26.


Deel 27.


Deel 28.


Deel 29.


Deel 30.

2 reacties op “Luister naar: Het zesde continent

 1. Super en spannend heb net de 1e drie afleveringen beluisterd van “Het zesde continent”.
  Nou de tv kan uit hoor, ik geniet met volle teugen van de beelden die dit hoorspel in m’n fantasie los maakt.

  Heel hartelijk bedankt voor deze site.
  grt Koos

 2. Hello, goodbye,

  Bedankt voor het brengen van “Het zesde continent”. In de tijd van uitzending heb ik dit hoorspel op cassette opgenomen. Helaas heb ik toen een paar keer een storing gehad met de recorder, daardoor ontbraken bij mij 3 delen. Dus nu kon ik via jullie het volledige hoorspel beluisteren.

  De hoorspelen van Paul Van Herck vind ik heel goed. Vooral de avonturen van Matt Meldon, met in de hoofdrollen Bert Dijkstra en Paul van der Lek vind ik prachtig. Deze heb ik in die tijd ook opgenomen, dus daar geniet ik regelmatig van.

  Ook jullie site is prachtig, dus ga zo door.

  Met een groet,
  Cornelis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.