Recensie: Mars slaat toe

Cover Mars slaat toe

15-09-2007

Op veler verzoek brengt uitgeverij Rubinstein Sprong in het heelal serie 3 ” Mars slaat toe” uit. Men heeft wederom in samenwerking met Beeld en Geluid deze cd-collectie samengesteld.

Recensie
Bij de lay-out van het hoorspelboek heeft men dezelfde sfeer gecreëerd, als bij serie 2. Ook hebben de cd’s weer de covers uit de radiobode gekregen: 8 cd’s met covers uit serie 3 en 2 zelfs met een cover uit serie 1. Uit alles blijkt wel dat dit hét vervolg is op serie 2, ook in uiterlijk.

De geluidskwaliteit van het hoorspel zelf is wederom super! Ik heb de medewerker van Beeld en Geluid, die dit enorme werk voor u verricht heeft, persoonlijk ontmoet en kan alleen maar zeggen dat hij, net als bij serie 2, weer een geweldige klus heeft verricht van zeer hoge kwaliteit.

Ook een aanrader voor hen die Sprong serie 3 al hebben, maar bijvoorbeeld op cassette of een versie gedownload via het net. Een aantal van u hebben misschien een kopie van 1976. Hierin is, in deel 20, de zgn. cowboy scene drastisch ingekort. Niet in deze versie! Deel 20 staat er compleet op! Hierdoor moest alle beschikbare ruimte op de audio-cd’s maximaal worden benut, maar men is geslaagd!

Ook nu heeft men dus het hoorspel weer op audio-cd is uitgebracht en daarom is het gewoon te beluisteren op een cd-speler, ook zonder MP3.

Sprong 2 en 3 beschrijven de reis naar de planeet Mars. Maar het is allemaal begonnen met serie 1, de eerste reis naar de maan. Men heeft al 2 covers gebruikt. Dus hopelijk binnenkort nog meer…

Luister naar het intro:


Links:
Uitgeverij Rubinstein.
Aankondigingen uit de radiogids.
In collectie.
Inleidend verhaal, geschreven en ingesproken door Léon Povel. Luidspreker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *