Geluiden op de site

Op het moment ben ik bezig alle geluidsbestanden op de site via een andere weg toegankelijk te maken. Met dank aan John van Houten  ben ik nu bezig de player te wijzigen. Als het goed is, worden de bestanden hierdoor ook beter toegankelijk voor Firefox en Opera.

Afbeelding Flash player

Gezien het aantal bestanden op mijn site, zal het nog wel even duren voordat ik alles heb omgezet, maar dat mag de pret niet drukken. Mocht u om welke reden ook een bestand nu niet meer kunnen beluisteren, hoor ik dat graag!

Ik zal dan uiteraard eerst kijken wat er fout is en anders het bestand wellicht ook op de “oude” en “nieuwe” manier proberen weer te geven.

Voor “Uitzending” zal ik de bestanden vanaf aankomende maand via de Flash-player presenteren.

Al met al hoop ik hiermee het luisterplezier op de site te vergroten.

Eén gedachte over “Geluiden op de site”

  1. Momenteel zijn nagenoeg alle geluidsbestanden via de nieuwe player te beluisteren. Mocht u sommige bestanden nu niet meer kunnen beluisteren, laat het weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *