13 gedachten aan “Matt Meldon: Actiefoto van een opname”

 1. Prachtig hoorspel , was het vrijdag avond ? Ik dacht het wel, voor het hoorspel was er een amusementsprogramma met Cees de Lange van af een camping .En dan die begin tune ….
  Ik nam het programma op een bandrecorder op . Maar tijdens mijn vakantie vroeg ik aan een vriend of hij het wilde opnemen , toen ik terugkwam bleek dat hij vergeten was het hoorspel op te nemen.
  Balen, dus een briefje geschreven naar de Tros of ze mij een copie konden opsturen . Net briefje teruggekregen dat dit niet mogelijk was ivm de auteurs rechten . Dus ik had een incompleet hoorspel op de band staan . Jammer .Nu staat de complete serie gedownload op mijn telefoon .Tijden veranderen. !
  Ik vind het nog steeds een geweldig hoorspel , de geluiden de muziek en iedere aflevering een cliffhanger ,ik zat als 16 jarige aan de luidspreker van mijn buizen radio gekluisterd.Mooie tijd , mooie herinneringen .

 2. Hello, goodbye,

  Mooi, deze foto’s.

  Prachtig, dat wordt weer genieten van een hoorspel.
  September, wij komen er aan.

  Groet, Cornelis.

 3. Mooie discussie! Wie is de man met de bril? Is het “slechts” een leesbril? Welke scene? Wat is hoorspel toch mooi! ONIEDA…(veur de mensen uut t Oast’n 🙂 )

 4. Hello, goodbye,
  Heel leuk deze foto.
  Ik ben fan van het eerste uur, Apollo 21.
  Nu maar hopen dat er meer foto’ s uit de Matt Meldon periode zijn.

  Groet, Cornelis.

 5. Inderdaad ik heb eens wat beter gekeken en dat zou zomaar Paul van der Lek kunnen zijn.
  Als dat zo is is dit eigenlijk ook fantastisch.
  Zouden er nog meer foto’s zijn ?

 6. Hey Geronimo,

  Het zou Curtis kunnen wezen met zijn duikboot, achter twee dolfijnen aan met een vastgemaakte sensor aan hun vin, rechstreeks naar het eiland onder water.
  Waar Matt zo nodig het koude water in moest en onderweg de gebruiksaanwijzing uit zijn hoofd had geleerd van het duikerspak….hahah je ziet ik draaf door.
  Nee ik heb zoals iedere hoorspelliefhebber van alles wat, maar Bert Dijkstra en Paul van der Lek heb ik geloof ik al 100 keer gehoord. Ik hoop soms nog dat er ergens een missing Matt Meldon opduikt;-)
  En jij bent vast geen fan van het 5e uur;-))))).
  Ik ben zelf striptekenaar en als ik cartoons maak zet ik altijd een hoorspel op.
  heerlijk is dat…geeft me altijd weer inspiratie.
  Ga vooral zo door met je pagina!
  Grote KLASSE!

 7. Heel leuk, ik,als fan van het eerste uur(ben pas 48?)
  vindt het prachtig om een actiefoto te zien van Matt.
  Jammer dat Stevens niet in de buurt is!
  Vast weer een afspraak met de president?

  Rik

  1. Hahaha . Ik heb de Blauwe zaden wel 1000 keer geluisterd , Ik ken hele stukken uit m’n hoofd . Het mooiste is die cynische humor van Stevens ..
   En dat hele betoog van von Sommern voordat hij de ruimte ingaat met een blauwe man
   “Laat u me even uitpraten , meneer Stevens ,, ”
   Hahaha
   God, wat moeten die lui een lol gehad hebben destijds
   Alleen Fernandez leeft nog , Lou Landré

   Beschamend , die rol van hem in Flodder .. Ik had dat niet geaccepteerd
   Hahaha

 8. Hallo Rik,
  Er lijkt ook nog een schaduw te staan achter Harry Bronk en naast Bert Dijkstra. Of het is een zwevend tekst-bord. Misschien is dat de Generaal? Helaas kan ik dat niet bevestigen of ontkrachten. En misschien heb je wel gelijk 😉 In elk geval dank voor je reactie! Zelf ben ik fan van het “5e uur”. Ik ben namelijk begonnen met de Blauwe Zaden en heb de andere series pas daarna gehoord. Maar sindsdien ook groot fan van Matt Meldon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *