Programma Geronimo hoorspelen

Geronimo hoorspelen logo

Vlucht in de duisternis:

De politie staat op het punt om Ruth Cop te informeren dat haar broer, Stewart, is overleden. Rechercheur Partritch en Brigadier Dunn posten voor het huis van Ruth Cop, als zij zien hoe Ruth pal voor haar huis wordt overvallen. Na haar te hebben gered delen de beide politiemannen haar mee, dat Stewart Cop, onderweg met het motorschip Carthena van Sidney naar Southhampton, over boord is geslagen tijdens een storm.

Ruth stelt zich eerst wat vijandig op naar het ingestelde politieonderzoek, maar al gauw twijfelt zij aan de dood van haar broer. Ze dringt met name bij rechercheur Partritch aan op actieve deelname aan dit onderzoek. Wat haar vooral sterkt in de overtuiging dat haar broer nog leeft, ligt in het feit dat Stewart homoseksueel was en de overledene, vlak voor zijn dood een romance had met een vrouwelijke medepassagier. Het onderzoek roept steeds meer vraagtekens op, waarbij zelfs inmenging van de maffia niet uitblijft.

Voor aanvullende informatie over dit hoorspel, klikt u hier.


Om te kunnen blijven luisteren tijdens het “surfen/neuzen op mijn site” laat ik de link openen in een nieuw venster.

Klikt u hier om te luisteren.


Klik hier voor intentie van “Uitzending”.

Op de pagina “Stem voor het volgende hoorspel” kunt u kiezen welk hoorspel uw voorkeur geniet om als volgend hoorspel te beluisteren via “Uitzending”.

Klikt u hier voor een overzicht van de reeds uitgezonden hoorspelen.

Een iPod