Programma Geronimo hoorspelen

Geronimo hoorspelen logo

Het genootschap van gezonde slapers:

of Een nieuwe serie avonturen van Miss Dangerfield

Als de bekende, charmante vrouwelijke detective miss Irene Dangerfield het vliegtuig naar Parijs precies mist, dankzij het onwillige horloge van haar metgezel, de jonge acteur en toneelschrijver Orlando Flute, is zij het eerste moment woedend, maar die woede verandert in blijdschap als even later, vlak na het opstijgen van het vliegtuig, de machine naar beneden stort.

Van een der beambten hoort zij, dat een dergelijk ongeluk de vorige week eveneens heeft plaatsgevonden zonder dat men de oorzaak heeft kunnen vaststellen. De argwaan van Irene is gewekt en tezamen met Orlando bezoekt zij de nabestaanden van beide piloten. Daarbij blijkt dat deze mannen één ding gemeen hadden: zij leden aan slapeloosheid en brachten de avond voor hun fatale vlucht een bezoek aan het Genootschap van Gezonde Slapers, waar zij door hypnose van hun kwaal werden afgeholpen.

Voor aanvullende informatie over dit hoorspel, klikt u hier. (externe link)


Om te kunnen blijven luisteren tijdens het “surfen/neuzen op mijn site” laat ik de link openen in een nieuw venster.

Klikt u hier om te luisteren.


Klik hier voor intentie van “Uitzending”.

Op de pagina “Stem voor het volgende hoorspel” kunt u kiezen welk hoorspel uw voorkeur geniet om als volgend hoorspel te beluisteren via “Uitzending”.

Klikt u hier voor een overzicht van de reeds uitgezonden hoorspelen.

Een iPod