De droom van Jeff

Al een hele tijd liep ik met het idee voor een animatie van dit memorabele moment uit Sprong in het Heelal – Serie 2 – Het Marsmysterie. Het is een fragment uit aflevering 7, waarin Jeff in zijn droom wordt geconfronteerd met Whitaker.

Alle gebruikte afbeeldingen zijn van de echte tentoonstelling.

Ik ben benieuwd wat u er van vindt..

9 gedachten aan “De droom van Jeff”

 1. Prachtig hé, heerlijk hoorspel. Zit voor de zoveelste keer op Mars, lichten uit, in bed, alles donker, en luisteren maar, heerlijk! Hierna beluister ik de hoorspelserie Testbemanning weer, ook zo goed. Het idee van de algen op de muur van het ruimteschip, zo goed!! Denk regelmatig, dit moet toch in de echte wereld ook te doen zijn.

 2. Hello, goodbye Ton,

  Wat kan ik na de andere reacties nog toevoegen.
  Een prachtige animatie.
  Het hoorspel begint voor mij nog meer te leven dan het al deed.
  Ook nu weer is het duidelijk wat voor kwaliteit Leon Povel
  en de anderen in die jaren hebben geleverd.
  De afgelopen weken heb ik wederom in de schemering er van genoten.

  Met een groet,
  Cornelis.

  1. Hallo Cornelis,

   Dank voor je complimenten.
   Wat Léon Povel betreft, wil ik me daar graag bij aansluiten.
   De wijze waarop hij de Sprong vertolkte, is zelfs nu nog uniek.
   Hopelijk had hij deze animatie ook gewaardeerd…

   Groet

 3. Dag Ton,

  De beelden vullen het hoorspel mooi aan. Zo zou je verder kunnen fantaseren over een ‘hoorspel met lichtbeelden’.
  Ik denk dan aan een routekaart bij De Triffids of het Milbourne Mysterie. Zolang de luisterervaring niet wordt gehinderd: prima!

  1. Hallo Fedde,

   Een waar woord.
   De beelden moeten zeker niet het unieke karakter van het hoorspel aantasten.
   Wat voor de ene luisteraar links is, kan voor de ander al jaren rechts zijn.
   Hopelijk is het gelukt om dat hoorspelkarakter niet te veranderen.
   Het blijft wel de uitdaging bij eventuele volgende projecten.

   Dank voor je complimenten en tips.

   Met een luistergroet

 4. Hallo Ton,

  Met deze animatie onderscheidt Geronimo zich van de overige hoorspelsites. Prachtig de oude kaarten van Londen en de foto’s van destijds.

  Gelukkig voor ons biedt “Sprong in het heelal” nog vele scènes die het verdienen om bewerkt te worden tot een animatie. Ik wil je niet onder druk zetten, maar enkel aangeven dat ik de animaties zeer waardeer.

  Groet,
  John

  1. Hallo John,

   Dank voor je complimenten.
   Of ik door ga op de Sprong of een ander hoorspel, weet ik nog niet.
   Maar gezonde druk voel ik zeker nu ik weet dat het gewaardeerd wordt.

   Groet

 5. Hoi Ton,
  Wat een super leuk idee om dit fragment eens uit te werken tot iets wat zichtbaar is. Heel goed werk, mijn complimenten. Zoals jij wel weet is De Sprong toch mijn echte favoriete hoorspel. En door dit fragment weer te te beluisteren, krijg ik steeds weer kippenvel. Keep up the good work!!
  Dikke knuffel, Peet. xxx

  1. Hoi Peet,

   Dank voor je positieve reactie, zeker van een echte Sprong fan.
   Mocht ik een concreet idee hebben, kan het zijn dat ik weer zo’n project oppak.

   Groet en knuffel terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *