Hoorspelheld Paula Majoor

Paula Majoor

Geboren: 15-02-1942 te Laren

Algemeen:
Majoor was te zien in enkele televisieproducties en te horen in de nasynchronisaties van tekenfilms en buitenlandse jeugdseries. Zo sprak zij de stem van Pippi Langkous van Astrid Lindgren.

Paula Majoor in Matt Meldon. Luidspreker

Hoorspel:
Apollo XXI – Telefoniste
De gesluierde planeet – secretaresse/stewardess/receptioniste
Zes schaduwen in de sneeuw – Mevrouw Petari
Vergeefse moeite – Wil van Soelen
Rood de kleur van gevaar – Diane Curtis
De kracht van kwaliteit
Attentie voor Roger West, De Conway moorden – Betty Gallybrent
De Fortuin heeft 2 gezichten
Tunnel der duisternis – Receptioniste
Het zesde continent – meerdere rollen
De confrontatie
De zaak Nemesis – Lisa
Hallo, met wie spreek ik?
Jimsey’s kerstfeest – Mevrouw McKay
Moord in de ridderzaal – Sandra Jager
Mijn vriend, mijn moordenaar – Sandra Rodgers
Mijn naam is Cox, serie 1 – Clarisa van Meeren
Plaisir du Roi – Betty Castens
College van de dood – Ilkje Venema
Het Janussyndroom – Elly Steiner/een non
De Cock en het sombere naakt – Celine/Bartje
In de greep van de angst – Rose/Mevr. Trevor/Mevr. Ferrow
En veel meer…

2 gedachten aan “Hoorspelheld Paula Majoor”

 1. Goedenavond mevrouw Majoor.
  Een bijzondere vraag heb ik voor mijn bijzondere en door mij zeer geliefde broer Hans, met wie wij, als 8 broers en zussen, op 11 september zijn 60ste verjaardag vieren. In onze kinderjaren lagen Hans en ik elke zondag op een klein zwartwit-tvtje Pippi te kijken. Toen al en nu nog steeds is Pippi zijn grote voorbeeld: haar eigen gang gaan, niet leven op de golven van de volwassenheid, maar in volkomen vrijheid. Op gevoel. Onbevangen, met intens levensplezier.
  Mijn broer is pianist en daarom wil ik hem een dag bieden, waarop hij nu zelf een concert aangeboden krijgt. Ik heb 8 liederen voor hem geschreven, waarvan 1 op de melodie van Pippi. Mijn vraag is of u bereid bent om deze tekst in te zingen voor Hans. Hij zal tot tranen toe bewogen zijn. Dat weet ik zeker. Een pracht kado/ een pracht verrassing voor zijn 60 jaren, waarin voor hem het maken van eigen keuzes, leven op gevoel, zo centraal staat. Uiteraard wil ik daarvoor betalen.
  Graag zie ik uw antwoord tegemoet.
  Met vriendelijke groet.
  Paula Adolfsen
  0618894105

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *