Reacties op Operatie Luna te koop

Cover Operatie Luna

Helaas heb ik dit artikel over het uitkomen van Sprong 1 van mijn oude website moeten verwijderen. Dit artikel was zo populair dat internetpiraten het nodig vonden dit artikel en daarmee uw reacties extreem te vervuilen met spam. Om echter uw reacties niet verloren te laten gaan, heb ik alle normale reacties overgenomen.

Mocht u echter nog steeds willen reageren, klikt u dan hier!

door Geronimo
Het is zover. Uitgeverij Rubinstein brengt nog dit jaar Sprong in het heelal serie 1 uit op cd. Het unieke aan deze uitgave is dat men van de missende afleveringen, het orginele script laat voorlezen door Arend Jan Heerma van Voss. Maar ook Dhr. Léon Povel (96) doet mee aan dit project. Hij zal de aan- en afkondiging doen op de wijze zoals Bert Radersma dit deed in serie 2 en 3. Dit unieke project wordt wederom samengesteld door de onvolprezen Gerard Leeuw. Sprong in het heelal eindelijk weer compleet!

door Willem Sepers
Wat heb ik genoten van “Operatie Luna” ! Ook Arend Jan Heerma van Vos levert uitstekend werk met het inspreken van de vijf verloren gegane delen. Ik heb “Sprong In Het Heelal” nu helemaal compleet. Het wordt hoog tijd dat nu ook “Apollo 21” in zijn geheel op CD wordt gezet. Kom op TROS !!! Doe er wat aan !!

door Ton
Ik heb zelf inmiddels een exemplaar van deze geweldige serie in huis en heb een recensie geschreven in “Overig”. Ik moet wel zeggen dat alle onderstaande reacties mij heel nieuwsgierig hebben gemaakt. Ik heb nu t/m deel 4 geluisterd en kan maar 1 ding zeggen: GEWELDIG!!!

door Cornelis Drijfhout
Wat kan ik hier nog aan toevoegen.
O.a. Petra en Guy hebben het prachtig verwoord. Het is een super bezit. Natuurlijk zou het mooi zijn als de vierde serie ook wordt gemaakt. Al vraag ik mij wel af hoe o.a. John de Freese en Jan Borkus en de stemmen van de anderen kunnen worden vervangen, maar nogmaals het zou schitterend zijn. Ik wens alle hoorspelliefhebbers veel luisterplezier met dit rijke bezit, maar dat zal wel lukken.

door Petra Manenschijn
Jippie!! De postbode bracht gistermiddag Operatie Luna. Ik heb direct mijn mp3 speler gepakt en ben gaan luisteren. Ik heb er nog rode oortjes van! Wauw, wat een mooi bezit, super goed in elkaar gezet en het verhaal is nu echt compleet! Makers hiervan, heel erg bedankt voor dit moois!
Gr. Petra.

door Petra Manenschijn
Hoi Guy, alweer een berichtje van iemand die er zo vol van is :-)) Gewelig om te lezen. Ik heb hem nog niet ontvangen, maar dat kan vandaag gaan gebeuren, dus ik moet nog heel even wachten. Maar wat ik zo van je gelezen heb, is het zeer zeker de moeite waard. Ja zeg dat zou mooi zijn als ooit het 4e deel nog gespeeld en gemaakt zou worden, ik ben benieuwd naar eventuele reacties hoor. Veel luister plezier en zodra ik hem ook binnen heb, dan horen julle een verslagje van mij. Veel luister plezier naar het mooiste hoorspel wat ooit is gemaakt!
Gr. Petra.

door Guy Sweens
Gisteren kreeg ik deel 1 Operatie Luna in de brievenbus. Ik was zeer benieuwd naar de ontbrekende delen en ik werd aangenaam verrast! Werkelijk geweldig gebracht! Naturlijk heb ik pas een deel beluisterd, want ik wil er zolang mogelijk van genieten. Regisseur Leon Povel doet de aankondingen en dat doet hij werkelijk fanantastisch; volledig in stijl en zeker niet minder dan de oorspronkelijke aankondigingen!

Uit een interview met dhr. Povel heb ik begrepen dat, indien hij gevraagd zou worden om nog een hoorspel te regisseren, hij dat liever gisteren nog dan vandaag zou doen…. Ongeacht zijn hoge leeftijd, staat de heer Povel nog steeds volop in het leven. Zoals de meesten van jullie weten, is er nog een Vierde deel van Sprong in het Heelal…. Dit deel is nooit in het Nederlands geproduceerd.

Zou het niet geweldig zijn als de heer Povel deze ontbrekende serie alsnog zou regisseren? Met een stel goede acteurs, al dan niet amateurs, mbijvoorbeeld fans van het hoorspel met talent, zou het onder leiding van de heer Povel een groot succes worden, zeker als daar ook een cd-release van zou komen! Laat jullie licht hier eens over schijnen…..

Met vriendelijke groeten,
Guy Sweens
Music Producer

door Petra Manenschijn
Hoi Leo, ik ben reuze benieuwd, ik kan haast niet wachten :-))
Gr. Petra.

door Leo Martinus
Sprong I is inmiddels ook bij 123 Luisterboek verkrijgbaar. Ik heb mijn exemplaar daar gekocht en heb al een aantal van de missende delen beluisterd. Zeer de moeite waard!!!

door Petra Manenschijn
Jippie hij is uit!! Ik heb hem net besteld bij Beeld en Geluid, als jullie mij zoeken, lig ik met mijn mp3 speler onder de brievenbus :-))
Gr. Petra.

door Gerard Leeuw
Sprong in het heelal 1e serie komt rond 1 november in de winkel.

door Willem Buyn
mijn boek handelaar heeft mij verteld dad c.a 15 oktober de sprong deel een uitkomt.

door Guy Sweens
Geweldig nieuws dat serie 1 eindelijk ook op cd wordt uitgebracht! Ook is het een aangename verrassing dat regisseur Leon Povel actief bij dit project betrokken werd. Ik heb enorm veel respect voor zijn briljante werk. Het is uniek dat zo’n oude hoorspelserie tot op de dag van vandaag zo sterk tot de verbeelding spreekt en nog steeds niet gedateerd is! Met de combinatie van zijn regiewerk en de inzet van, mijns inziens, de beste hoorspelacteurs uit de hoorspelkern, heeft de heer Povel geschiedenis geschreven. Ik hoop en ga er ook vanuit, dat er in de toekomst nog vele generaties zullen genieten van Sprong in het Heelal.

Groeten,
Guy Sweens, producer

door Cornelis Drijfhout
Nu nog de Matt Meldon hoorspelen. Misschien een tip naar de TROS.

door De Cardinaal
Het is heel goed nieuws dat serie 1 nu eindelijk ook op CD verschijnt. Het is ook prachtig dat de oorspronkelijke maker de aan en afkondigingen doet, alleen …. hij zal er m.i. niet in kunnen slagen de spanning die Bert Radersma opriep ook op te roepen. Persoonlijk vind ik dat heel jammer, daarom blijf ik blij met de oorspronkelijke opnames die ik heb. De serie zal ik toch wel aanschaffen, maar ik blijf de ‘oude’, krakende opnames beluisteren. De charme daarvan is niet te overtreffen.

door Aline
geweldig nieuws, ik kan niet wachten!!

door Willem Buyn
grote klasse.
ik bezit een klein stukje van deel.
en nu maar wachten op de rest.
willem buyn

door de stem
dat is zeker goed nieuws!!

door Cornelis Drijfhout
Nogmaals: Joepie!!! Dat is inderdaad prachtig nieuws. Men zegt wel eens dat de tijd te snel gaat, maar in dit geval….ik kijk er naar uit.

Alle hoorspelliefhebbers hiermee gefeliciteerd, al is men in oktober jarig of niet, het is super nieuws.
Groet, Cornelis Drijfhout.

door Petra Manenschijn
Joepie!!!! Dat is nog eens goed nieuws!!!! En nog wel in Oktober..dan ben ik ook jarig, dus wie weet…:-))Is het nog geen oktober????
Gr. Peet.