Recensie: Paul Vlaanderen en het Milbourne mysterie

Cover Paul Vlaanderen en het Milbourne mysterie

01-03-2011

Paul Vlaanderen en het Milbourne mysterie werd in 1966 uitgezonden door de AVRO en is nu te koop bij uitgeverij Rubinstein.

Recensie
Eerst al een mooie zet met het Margo Mysterie, maar nu brengt Rubinstein ook het Milbourne mysterie uit. Opnieuw is de geluidskwaliteit prima. Doordat het op audio-cd is uitgebracht, kan men het op elke cd-speler beluisteren, ook zonder MP3. Positief vind ik nu zeker dat er per cd gewoon 2 complete afleveringen staan. Elke aflevering is weer geknipt, gemiddeld in 6 parts. Dat maakt het “spoelen” (om weer eens een “oude” term te gebruiken) eenvoudiger. Gerard Leeuw is ook nu weer de samensteller van het geluid.

Ook deze keer heeft de uitgever de tekst van mijn persoonlijk resumé bij dit hoorspel (zie info-pagina) gebruikt in zowel het persbericht, als ook in het eigenlijke hoorspelboek.

In het hoorspelboek vindt u uiteraard de 3 cd’s met daarop dit 6-delige hoorspel. Verder nog enige tekeningen uit het archief van Beeld en Geluid om het hoorspelboek te illustreren. De kenners onder de hoorspelliefhebbers zullen deze zeker herkennen.
Ik val (graag zelfs) in herhaling: Goed gedaan, Gerard!!! Met plezier heb ik weer geluisterd tijdens mijn lange rit in de auto.

Ik ben zeer benieuwd waar Rubinstein hierna mee gaat komen…

Luister naar het intro:


Links:
Uitgeverij Rubinstein.
In collectie.
Paul Vlaanderen specal.
Francis Durbridge in “Hoorspelhelden in het kort”.
Script van dit hoorspel – Lees mee terwijl u luisterst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *