Zoek-hoek: Audio gezocht

Geronimo hoorspelen logo

Via mail 16-05-2022.

Door pech ontdekte ik de site van Jaap van Lelieveld pas, toen de goede man al overleden was:
Link naar oude website van Jaap van Lelieveld.

Via archive.org kan je echter geen audiobestanden meer vinden. Heeft iemand deze misschien bewaard? Specifiek zocht ik wat audio van televisie die ik interessant vond, zoals deze opname van Woeste Hoogte (1966):
Link naar een gezocht voorbeeld op oude website, via “web.archive.org”.
B.v. dank!!.

=== update ===

Via onderstaande reactie is Reinier na een jaar alsnog geholpen aan de door hem gezochte audio. Reinier deelde tevens een link waar nog bestanden staan van de oude site: Link naar bestanden (niet Geronimo).

2 gedachten aan “Zoek-hoek: Audio gezocht”

    1. Verdikkie, ik zie dit nu pas! Ik heb het toch nog een tijd in de gaten gehouden maar dit had ik totaal gemist. Is het nog mogelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *