Al een tijdje ‘rustig’ hier

Afbeelding van Geronimo

Voor alle bezoekers van deze site:

Laat ik beginnen met u een heel goed 2014 te wensen.

Zoals u wellicht al een hele tijd gemerkt zult hebben, is mijn tijd om Geronimo hoorspelen te onderhouden zeer beperkt. Werk, andere hobby’s en in de eerste plaats mijn gezin spelen daarbij zeker een heel belangrijke rol. Daarnaast probeer ik nog wel dagelijks het hoorspel onder de aandacht te brengen via twitter.

Uw reacties daar waardeer ik zeer. Speciaal de vrij recente opmerking van Marcel van der Bie en de steun van Hoorspelen.eu doen mij veel deugd. Maar ook de regelmatige retweets van bijvoorbeeld Tino Fella zijn het benoemen zeker waard!

Maar om kort te gaan, ik hoop dat u mijn ‘wat verminderde inbreng’ op deze website aangaande aanvullingen, e.d. niet kwalijk zult nemen. Nog regelmatig ontvang ik uw e-mail en ik zal deze ook proberen zoveel mogelijk te beantwoorden. Ik kom er alleen achter dat het, o.a. door mijn baan in het buitenland, gewoon lastig is om de website frequent te blijven aanvullen.

Dat wil echter niet zeggen dat ik deze website niet zal blijven onderhouden. Alleen zal dat de komende 3 jaar op een iets lager peil zijn. Met name “Hoorspel in Uitzending” kost me teveel tijd. Niettemin staat het hoorspel deze maand al weer in haar 90ste jaar. Ooit begonnen met “Het turfschip” op 24 januari 1924, wil ik nogmaals graag uw aandacht vestigen op het feit dat de KRO op 5 januari 2014 Sprong in het heelal – serie 4 zal gaan uitzenden in 4 delen. Onder regie van Winfried Povel wordt deze vertaling van Charles Chilton 1-delige versie uitgezonden van 5 t/m 26 januari 2014. Dit eerbetoon van Winfried aan zijn vader, Léon Povel kunt u elke zondag in januari 2014 horen om 17:30 via Radio 5 Nostalgia.

Ik wens u naast een gezegend 2014, veel luisterplezier bij Sprong 4 en ben zeker benieuwd hoe u dit hoorspel vindt!

8 gedachten aan “Al een tijdje ‘rustig’ hier”

 1. Hello, goodbye,

  Zonet kwam mij onder ogen dat er wordt gewerkt
  aan Paul Vlaanderen en het Gregory-mysterie.
  Het zou binnenkort opgenomen worden
  en daarna worden uitgebracht.

  Groet, Cornelis.

 2. Hello, goodbye,

  Oh nee, ik ga morgen niet luisteren, geen denken aan.
  Nu even serieus.
  Morgen zit ik weer op de eerste rij om HET hoorspel tot mij te nemen.
  Tot nu toe heb ik deel 1 na zondag 5 keer beluisterd.
  Ik ben zeer positief over het geheel.
  Negatief kan men altijd wel zijn.
  Ik vind het hoorspel prachtig, veel lof voor Winfried en alle medewerkers.

  Groet, Cornelis.

 3. Hey Ton,
  Graag gedaan hoor. Nee ik ga niet luisteren morgen……hahahahaha dat geloof je toch niet lol.Ik zit morgen weer met rode oortjes te luisteren hoor, lekker ouderwets, steeds een week te moeten wachten. Ik heb in ieder geval genoten van het 1e deel, tis even wennen aan de stemmen, maar je zit zo weer in het verhaal, niks dan lof voor alle makers van dit schitterende hoorspel, ondanks dat ik ook wat negatieve reacties heb gelezen, niks van aantrekken!!! Ik ben blij dat jullie de moeite hebben genomen om ons op deze manier zo te verwennen met ons vervolg op de heerlijke hoorspel!!

  Knuffel, Peet. xxxx

 4. Peet & Cornelis,
  Allereerst dank voor jullie reactie! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deel 1 van Sprong 4. Na mijn reactie is het niet zo heel ver weg om ook te genieten van deel 2, a.s. zondag. Zeer benieuwd of u ook weer gaat luisteren! Ik wel…

 5. Hello, goodbye,

  Hierbij wens ik alle luistervrienden een mooi luisterrijk 2014 toe.
  Veel gezondheid en geniet van alles om je heen.
  En Peet voor jou en je naasten ook een fijn jaar.

  Fijn dat de vierde serie van Sprong in het heelal is volbracht
  en het eerste deel is uitgezonden.

  Groet, Cornelis.

 6. Hoi Ton,
  Voor jou en je gezin natuurlijk ook de beste wensen voor 2014. Ik zit al helemaal klaar om te luisteren naar de nieuwe Sprong, ik ben heel benieuwd!!!
  Knuffel, Peet. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *