Reisdoel: Menselijk brein op cd

Reisdoel Menselijk
 
Zoals ik op twitter ook al meldde en nu via deze website, kan ik u vertellen dat uitgeverij Rubinstein wederom een klassieker gaat uitbrengen.

Dit keer is het hoorspel “Reisdoel: Menselijk brein” aan de beurt.

Het hoorspel komt uit in september en kost €14,95. Ik ben heel benieuwd…

*** Aanvulling ***

Reisdoel menselijk brein is te koop!

Zoals u in 1 van de reacties (van Cornelis) op dit bericht al kon lezen, is dit hoorspel inmiddels inderdaad al uit. Helaas was ik zelf door computerproblemen helaas niet eerder in staat hier over te berichten. Zelf heb ik het hoorspel nu ook en ik kan alleen maar zeggen dat de kwaliteit gewoon weer heel goed is (Goed gedaan, Gerard Leeuw!). Wellicht een klein puntje van kritiek: De 5 delen staan op 3 cd’s. Dat wil zeggen dat de “kniesoor” dus voor deel 2 en deel 4 de volgende cd moet pakken. Aan de andere kant heeft Gerard de overgang dusdanig gemaakt dat het zeker niet hinderlijk is.

Reisdoel Menselijk Brein is voor mij echt een top hoorspel met een goede cast, waaronder Hans Veerman, Jan Borkus, Paul van der Lek, Huib Orizand, Robert Sobels en de mooie warme stem van Els Buitendijk en zeker nog een aantal bekende namen uit de wereld van het hoorspel. Het hoorspel is omkleed met de prachtige muziek van het album “Trip into the body” van Johan Timman. Al met al vind ik dit een heel mooie uitgave van een super hoorspel door Rubinstein. Goed gedaan!

10 gedachten aan “Reisdoel: Menselijk brein op cd”

 1. Hallo hoorspelliefhebbers, we gaan weer eens door het menselijk brein , door middel van bovengenoemd hoorspel. Zullen er van genieten, prachtig gedaan he! Veel hoorspelgroeten.

  1. Hallo Arja,

   Ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Geven de wat ‘stoere’ opmerkingen van Grant het gewenste effect op de wat frigide jonge dame in het team? Wie is de verrader? Wat geweldig om als bacterie door het menselijk lichaam te reizen. Asimov schreef een mooi verhaal, maar als hoorspel is dit echt wel een toppertje. Veel luisterplezier gewenst!

   Hoorpelgroeten terug,
   Geronimo

 2. Hartelijk bedankt voor de tip. Heb het hoorspel gelijk besteld voor mijn kinderen,fijn hoor! Vriendelijke groeten,AW Velthove.

 3. Even wat aanvullende reacties mijnerzijds:
  De muziek in dit hoorspel is afkomstig van de LP Trip into the body” van Johan Timman. Inderdaad fantastische muziek. Ik heb de LP destijds in 1981 gekocht en weet nu niet meer waar hij gebleven is, AAAHHH!!! Verloren gegaan bij verhuizingen, ben ik bang, helaas…

  Over het plot: Is er sprake is van verraad of overtuiging, dat is de vraag…

  Als laatste:
  Dank voor jullie leuke reacties!!!
  Mijn knuffels terug 🙂

 4. Mooie vertolking, mooie muziek erbij die je echt een surrealistisch gevoel geeft.
  Goede rol van good ols Paul van der Lek, die uiteindelijk de kwade genius blijkt te zijn.
  Oeps…nu klap ik uit de school

 5. Helle, goodbye,

  Het is hoorspelliefhebbers
  en geen hoorspelkiefhebbers.
  Want ik weet niet wat een hoorspelkiefhebber is.

  Groet, Cornelis.

 6. Hello, goodbye hoorspelkiefhebbers,

  Ik vind het een schitterend hoorspel.
  Prachtig nieuws dat het wordt uitgebracht.
  Rubinstein doet goed werk.
  Ik hoop dat er nog velen volgen,
  o.a. de Matt Meldon serie,

  Groet, Cornelis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *